Två regnbågar till samlingen

Med stor säkerhet så tog vi (jag och Samuel) oss till Baltak för sista gången i år. Med avresa strax efter kl. 7 i mörkret så var vi på plats i vattnet runt 8-tiden.
Var kallt, snöigt och dimmigt, men finns inget dåligt väder bara dåliga kläder eller vad de hurtiga brukar säga…. Så var på med dubbla långkallingar, flera lager tröjor och sen neoprenbrallorna på det – var förvånandsvärt varmt faktiskt!
Flugfiske Två regnbågar till samlingen

Som synes på bilden var vattenståndet oerhört högt och därmed svårfiskat – många av våra ordinarie ställen gav ingenting utan vi fick testa på en del nya.
Flugfiske Två regnbågar till samlingen

Runt kl. 10 toppade jag formen och drog upp två st. 1,5kg regnbågar på 10 minuter, då började man tro att det här bli en fisketur att berätta om för barnbarnen någon gång i framtiden. Men icke, fick inte något mer på hela dagen och tror inte ens att vi hade mer än någon enstaka på.

Så blev lite segt mot eftermiddagen men jag fick ju iafall lite fisk till skillnad mot Samuel, han hade inte många rätt som synes på bilden nedan ;)
Flugfiske Två regnbågar till samlingenDet här inlägget postades i Baltak, Regnbåge och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.