Samuel

Tjenare. Nu har jag (Samuel) äntligen fått tillgång att skriva på den här bloggen. jag ser att Daniel har skrivit om de flesta bravaderna den här sommaren och jag måste ju hålla med om att Strömflugan med Johan Klingberg varit bäst.

Igår var jag, Daniel och Gunnar ute i Hökensås och fiskade lite men det var segt fiske och på 3 man så fick vi bara en fisk. Och det var en rätt stor och fin gädda vilket man inte förväntar sig när man vill ha rengbåge eller öring. Vädret var inget vidare det blåste väldigt mycket så det kan ju varit en bidragande orsak. Men för mig personligen så fiskar jag hellre i strömmande vatten där det händer lite mera. Jag ska lägga ut lite bilder på mina flugor senare.Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.