Hämtade mitt Tjeckiska paket

Hämtade ut mitt Tjeckiska paket igår (kom dock tidigare under veckan – förvånande snabb leverans). Hann titta igenom den medföljande DVDn och skumma igenom boken. DVDn var ok som komplement till boken, var samma saker som i boken men bra att se hur man ska fiska också om något är oklart.
Boken var en riktig hit däremot – detaljerade bindningsinstruktioner och massor av flugor att binda. Till varje fluga står en kommentar ”Usage” som beskriver hur, när och till vad de använder flugan.
Myckat av boken handlar om nymffiske och då en hel del om tjecknymffiske. Men även streamerfiske och torrflugefiska behandlas.

Är ni intresserade av boken (vilken jag tycker ska ingå i varje czechnymph-fiskares bokhylla) så rekommenderar jag att beställa den från denna tjeckiska butik. Betydligt mycket billigare (nästan halva priset mot i Sverige).

Blir en sväng ut i helgen också för övrigt, vet inte riktigt vart men lutar åt antingen Hökensås, Baltak eller Nissadalen. Är grymmt sugen nu efter att inte fiskat på nästan 2 veckor.Det här inlägget postades i Flugbindning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.