Första inlägget

Då var det dags att börja blogga om sportfiske också (bloggar sedan tidigare om mitt saltvattensakvarie).

Det ska sägas direkt, jag är inget proffs när det gäller fiske. Har fiskat så länge jag minns (är i dag 26 år gammal, eller ung som jag föredrar att säga – åldersnoja?). Har mestadels fiskat på norra breddgrader (framför allt i Sverige och Norge). Fiskar numera mestadels fluga men blir en del havs- och spinnfiske mellan varven.
Bor förresten i Jönköping så har nära till en del bra put & take-vatten men drar mig inte för att åka iväg en bit över en helg för att testa nya fiskeplatser och tekniker.

Ska försöka uppdatera den här bloggen så ofta det är fiske på g. Prenumerera gärna eller skicka mig ett mail alt. kommentar så lägger jag till dig på listan så att du får ett mail varje gång jag uppdaterar bloggen.Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.